Book Fiesta!

RO (in traducere libera “Petrecerea Cartilor”):

Uraa! Azi este ziua noastra! Este ziua copiilor!
Calatoreste intr-un submarin sau pluteste intr-un balon cu aer cald. Orice ai face, asigura-te ca aduci cu tine cartea favorita! Ilustratiile pline de culoare ale lui Rafael López pun in valoare textul melodios al lui Pat Mora in aceasta incantatoare carte care comemoreaza ziua copiilor / ziua cartilor.

O carte cu carti si despre carti, cu cititori si despre cititori. O carte care sarbatoreste magia lecturii si care ne invita pe toti sa ne cufundam in povesti viu colorate. “Book fiesta!” mai este, de asemenea, si o carte frumos ilustrata, bilingva (engleza-spaniola), potrivita mai ales grupei mici de varsta datorita textului succint.

Eu zic ca fiecare zi poate fi ziua cartilor si a copiilor, asa ca va invit si eu la o “fiesta” acum, oriunde ati fi, cu orice carte va este draga sau o aveti la indemana. Sa inceapa petrecerea!


EN: “Hooray! Today is our day, Children’s Day!” / ¡Viva! Hoy es nuestro día. ¡El día de los niños!”
Take a ride in a long submarine or fly away in a hot air balloon. Whatever you do, just be sure to bring your favorite book! Rafael López’s colorful illustrations perfectly complement Pat Mora’s lilting text in this delightful celebration of El día de los niños/El día de los libros; Children’s Day/Book Day.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.