Marea carte a animalelor din mari si oceane

Descopera fascinantele animale din mari si oceane – de la broasca testoasa pieloasa si rechini, pana la cel mai mare animal de pe planeta – puternica si uimitoarea balena albastra. [Ilustratii de Fabiano Fiorin]

Dupa ce am purtat dupa noi in vacanta primele doua volume (din cele traduse), citindu-le si recitindu-le pana as fi putut sa visez fiecare cuvintel, a venit momentul sa intregim colectia cu urmatoarele carti din aceasta serie.

Prima dintre ele este “Marea carte a animalelor din mari si oceane” si a fost primita cu bratele deschise si un zambet mare pe buze, cel mic cerand sa i se citeasca de cum a pus ochii pe ea.

Impreuna ne-am minunat de incredibila viata marina, de diversitatea ei. Ne-au fermecat animale care nu ne erau inca cunoscute, dar am aflat si informatii despre cele care ne sunt deja dragi. Si as povesti mai multe despre carte, dar cel mic striga deja la mine sa merg sa i-o citesc din nou. Asa ca nu-mi mai ramane decat sa o recomand cu caldura si sa astept sa devorez cu aceeasi placere si urmatorul volum.

PS: Coincidenta sau nu, am avut placuta surpriza sa dau ultima pagina si sa gasesc printate in intregime imaginile care in editia originala sunt in format mare. Si m-a bucurat mult, pentru ca este posibil ca asta sa inseamne ca pentru cei de la editura chiar conteaza parerea cititorii lor 😉


Intreaga noastra colectie:


Big book of sea creatures
Open the huge fold-out pages to discover all kinds of magnificent sea creatures, from the leatherback sea turtle to the great white shark and the biggest animal on Earth – the mighty blue whale. Each page is full of stunning illustrations to pore over, showing the biggest, smallest, longest, fastest, oldest and most ferocious ocean creatures.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.