Micul Paianjen Firicel. Ce minunata este iarna!

În sfârșit ninge! Micul păianjen Firicel a așteptat în fiecare zi ninsoarea și iată că acum a venit. Împreună cu surioara lui Firuța și cu cei dragi, el descoperă, pe rând, bucuriile iernii: face un om de zăpadă, se dă cu săniuța, patinează și coace prăjiturele.
Bucură-te și tu alături de el și pregătește-te pentru o iarnă magică!

Nu sunt o mare iubitoare a iernii si nici cel mic nu pare a fi, dar cartile cu ilustratii pufoase si dragalase isi gasesc loc in inima mea in orice sezon.

Firicel a fost primul prieten al lui Lucas. De fapt intreaga suita de prieteni (si membri ai familiei) din carte ii sunt inca dragi. Imi amintesc cum a invatat toate personajele pe cand inca nu stia sa vorbeasca si cum le-a urmarit fermecat aventurile in fiecare volum nou.

Povestea de iarna contine aceeasi reteta de succes: personaje incredibil de dulci, mici invataminte presarate printre randuri, ilustratii deosebite si o poveste simpatica, desigur, care sa capteze atentia micutilor de la prima pagina la ultima… Ah, si un element surpriza pe care sa il caute pe fiecare pagina, spre incantarea lor (cum am fost deja obisnuiti).

Recomand cu caldura intreaga serie si abia astept sa vad ce noi aventuri il mai asteapta pe poznasul nostru mic!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.