Un Craciun Elefantastic. Expeditie la Polul Nord

Îngerul Crăciunului e cel care aduce cadouri – Luiza nu are nicio îndoială! Dar Anton clatină din cap: nici vorbă, Moş Crăciun e cel care aduce cadourile! Lui Timbo nu-i pasă cine le aduce. Cel mai important este să primească limonadă şi biscuiţi cu fulgi de ciocolată din belşug.

Oricum, de Crăciun nu e bine să te cerţi, aşa că cei trei vor să descopere singuri cine are dreptate. Pornesc spre Polul Nord în containerul mobil plutitor pe schiuri, iar pe drum întâlnesc tot felul de făpturi ciudate. Suspansul creşte… Cine locuieşte la Polul Nord, Moş Crăciun sau Îngerul Crăciunului? Şi, mai ales, cine este cel care a adus cadourile acasă?

In fiecare an, sub bradul de Craciun copiii gasesc cadouri nepretuite. Adesea ceva ce si-au dorit mult. Conteaza atunci oare cine le-a adus? Fie ca raspunsul este da sau nu, pentru copii magia Craciunului e ca un vis minunat din care nu vor sa se trezeasca. Uneori si eu imi doresc sa fi pastrat acea scanteie vie mai mult timp.

Anton si Luiza pornesc intr-o noua aventura pentru a descoperi cine anume aduce bucurii tuturor copiilor in noaptea sfanta si care dintre ei are dreptate. Containerul mobil pe schiuri ii poarta pe urmele celor in care copiii cred cu atata tarie, iar aventura lor frumos ilustrata ne aduce zambete pe buze, ca de fiecare data.

Lucas a vrut aceasta carte partial pentru ca ii iubeste pe cei doi nazdravani, pe de alta parte pentru ca este fascinat de aurora boreala, asa ca a fost dragoste la prima vedere.
Si citire.
Si a doua. Si a noua…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.