Elefantastic

Un pachet mare – ce grozav! Iar acolo se află un elefant de pluş vorbitor.Lui Anton nu-i vine să creadă ce noroc a dat peste el şi porneşte  împreună cu noul lui prieten într-o călătorie plină de aventuri: urcă pe Kilimanjaro, în stepe se întâlnesc cu leii  şi se balansează pe liane.Anton petrece o după-amiază palpitantă – până  când mama intră în cameră pe neaşteptate: pachetul era de fapt pentru Luiza, vecina  lui de la etaj…

Cunoscand deja una din aventurile lui Anton si Timbo, mare ne-a fost bucuria cand am descoperit ca povestea lor a inceput cu o carte mai devreme.

Lucas e mare fan, asa ca a savurat in mod repetat si aceasta intamplare dulce-amaruie, o poveste despre prietenie, despre nevoia copiilor de conectare, dar si despre mariminia ce se ascunde in adancul inimii lor.

Ilustratiile sunt la fel de frumoase si pline de detalii, asa ca si eu i-am citit-o cu mare drag de fiecare data, mai ales ca ador felul in care aceasta series starneste imaginatia celor mici, sau poate chiar mai bine zis invita copiii la o sesiune de imaginatie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.