In cautarea zilei de ieri

Oare poate ziua de maine sa fie la fel de frumoasa ca cea de ieri? Un baietel nu crede acest lucru, asa ca folosindu-si toate cunostiintele lui, incearca diferite experimente pentru a da timpul inapoi.
Bunicul lui il convinge ca ziua de maine il asteapta cu alte experiente minunate care vor deveni niste amintiri pretioase!

Cine nu si-ar dori sa re-traiasca o zi minunata?
Uneori si eu ma gandesc ca o masina a timpului – chiar si atat cat sa admir de la distanta trecutul, fara sa ma implic – ar suna bine.

“In cautarea zilei de ieri” este o poveste despre dorul pe care il simtim pentru momentele fericite trecute din viata noastra, dar si o poveste care ne invata sa apreciem prezentul si sa cautam in viitor noi motive sa fim la fel sau chiar mai fericiti ca “ieri”. Discutia dintre baietel si bunicul sau intelept da de gandit nu doar copiilor, ci si parintilor care, in goana lor cotidiana si sub tonele de griji, uita sa se mai bucure de acum si de aici.

Pana la urma… De ce sa avem regrete pentru ce a trecut (chit ca a fost asa frumos), cand putem sa planuim o noua aventura in schimb si sa ne deschidem inima pentru momentele minunate care urmeaza sa vina?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.