Bear’s House of Books

Friends Fox, Rabbit, Hedgehog, and Mouse all love to read. One day, they find a book in the woods and set off to return it to its owner, Bear. When they arrive at Bears house, they discover shelves and shelves of books. A dream come true as they read story after story until Bear comes home!

“Biblioteca ursului”, cum e tradus titlul la noi, este o carte despre prietenie, curiozitate si dragoste de carte. Are in centru cativa amici poznasi, cu o imaginatie bogata, care ar face orice pentru a citi noi povesti. Inclusiv sa invadeze spatiul personal al fiorosului urs.

Ilustratiile simpatice, textul amuzant si aventura lor nazbatioasa, fac din aceasta poveste o favorita a celui mic, dar si a mea.

Cartea a fost publicata si in romana, la editura Cartemma. Eu nu am mai gasit sa o cumpar, posibil sa fie ulterior reeditata (din discutiile purtate cu cei de la editura), de nerabdare eu insa am luat editia in engleza 🙂

Iepurele iubeste povestile cu aventuri. Ariciul iubeste finalurile fericite.
Iar Soarecele si Vulpoiul adora cititul impreuna. Deci, cand cei patru prieteni descopera o casa misterioasa, plina de carti, visul lor devine realitate. Dar – of si vai! – aceste carti ii apartin unui urs tare morocanos…!
O poveste calda si fermecatoare despre lectura si aventura – perfecta pentru soriceii de biblioteca mari si mici!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.