Cat de sus este cerul?

Te-ai intrebat vreodata cat este de sus cerul? Tocmai asta vrea sa afle micul pinguin Pipkin. Alatura-te lui si prietenilor sai intr-o uimitoare calatorie de explorare a spatiului.

Micul meu cititor o fi el mic, dar curiozitatea sa e mare. Iar aceasta carte (serie de fapt) i se potriveste perfect. A primit-o de la matusica Danuta, care l-a alintat de-a lungul vremii cu nenumarate carti frumos colorate, dar asta e una dintre cele mai ginagse cu siguranta.

Exploratorul Pipkin descopera tainele zborului si ale inaltului cerului alaturi de cateva personaje la fel de simpatice. Imi place dragalasenia pinguninului, si politetea sa, si mai ales curiozitatea de care da dovada. Imi place cat de frumos deschide noi dezbateri aceasta carte. Imi place cat de frumoase sunt ilustratiile, cat de simple dar pline de inteles sunt textele, imi place posterul informativ de la sfarsit (care ma temeam ca va deveni “mai multe”, dar nu a fost asa. phew!).

Ce sa mai, o recomand cu cea mai mare caldura!

EN: How high is the Sky? by Anna Milbourne, Serena Riglietti (Illustrator)

Have you ever wondered how high the sky is? Pipkin the penguin wants to know just that. Joint him and some helpful friends on an amazing journey to find out. Includes 5 foot tall poster.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.