Mami, ma vei mai iubi daca… ?

Descopera alaturi de ursuletul Martin ca dragostea mamei este cel mai puternic sentiment, nimic din lume nu o poate schimba sau intrece. Copiii pot descoperi prin intermediul acestei carti faptul ca iubirea mamei este neconditionata, nimic nu o poate face sa dispara, nici macar….aparitia unui nou membru al familiei.

Copiii nu au nevoie de o casa mai mare, de mai multe jucarii; nu au nevoie de locul de joaca perfect, de tinuta perfecta, de mancarea perfecta. Ei iubesc imperfectiunea, necunoscutul, adora diferentele… Suntem noi adultii cei greu de multumit.

Tot ce ii trebuie unui copil e dragostea. Si ea vine la pachet cu atentia, respectul, acceptarea.
Tot ce trebuie sa stie ei e ca vor fi iubiti oricand, indiferent de circumstante, pentru totdeauna.

Pentru ca teama lor cea mare e ca dragostea poate fi efermera, ca se uzeaza, ca se imparte (se micsoreaza), ca dispare. Pentru ca ei nu stiu ca dragostea parintilor e un izvor nesfarsit. Pentru ca si ei, ca si noi, au nevoie sa stie ca dragostea rezista dincolo de distante, de timp, de viata.

Si pentru toate aceste indoieli exista aceasta carte, care sa le aline sufletul, sa le intareasca increderea in dragostea parintilor, care sa le aminteasca cat sunt de iubiti.
Si azi, si maine, si oricand. Si da, chiar si daca…


An imaginative journey through a child’s big questions about the nature of a mother’s love
Little Bear is worried. Just how much does his mom love him? What if he does something really bad? What if something bad happens to her? But a mother’s love is strong, and as Little Bear finds out, nothing can change that.

Will You Still Love Me, If . . . ?

EN: Kids don’t need a bigger house or too many toys. They don’t need the perfect playground or the perfect anything, really. All they need is to be loved and reasured that (no matter what) you will always and forever love them.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.