Te iubesc, Orice-ai Face!

Micuta Ema face o multime de trasnai, si, dupa fiecare dintre ele, vrea sa stie un singur lucru: o mai iubeste oare mami?
Copiii fac multe boacane, pentru ca sunt curiosi, energici, vor sa descopere lumea cat mai repede. Parintii incearca din greu sa-i fereasca de pericole, astfel ca ajung sa spuna NU AI VOIE mult mai des decat TE IUBESC.
O carte despre experimente de copil, cu dialoguri simpatice si ilustratii vesele, in care se vor regasi toti copiii si toti parintii.
O carte simpla si frumoasa despre bucuria jocului si despre iubire neconditionata.
Un instrument util pentru parinti obositi care vor sa se conecteze rapid si eficace cu puiul lor.

Imi place mult de Ioana, ii citesc cu mare drag articolele si adesea ma amuz copios, chiar daca stiu si ce gust dulce-amarui pot lasa anumite momente in viata unei mame. Nu stiu cum reuseste sa fie si o mama foarte buna si o persoana publica de succes, dar o aplaud din suflet pentru fiecare reusita.

Cand e vorba de cartile ei pentru copii… Hmm..
Da, Lavinia Trifan deseneaza cu acelasi umor si cu aceeasi pasiune cu care Ioana pune in cuvinte amuzantele scene cu copii nazdravani. Cartile sunt colorate, distractive, iar celui mic par sa ii placa la nebunie.

Dar e ceva in felul in care sunt expuse problemele ce ma lasa mai mult teama ca cel mic va incerca si el ‘experimentele” Emei, decat sa ma linisteasca ca va invata o lectie din pataniile ei.

Nu stiu sa zic daca recomand aceasta carte, dar noi cumva ne tot intoarcem la cartile Ioanei si mai cumparam cate un volum, chiar daca sentimentul de “something missing” e adesea prezent.

Oricum ar fi, mesajul este unul extraordinar – orice copil ar trebui sa se simta iubit mereu de parintii sai, indiferent de circumstante, si banuiesc ca asta e tot ce conteaza.

Recomand de asemenea cartea Mami, ma vei mai iubi daca? pe care si pustiul o adora, dar si eu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.